ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
در فروش و پخش گرم و سرد نکات زیر بهتر است رعایت شوند :
1- مدیریت وضعیت فاکتورها ( جدید ، ثبت شده و ابطالی )
2- در نظر گرفتن ثبت جوایز تحویل شده یا فروخته شده در فاکتور
3- ثبت دریافت های نقدی و چک از مشتری در فاکتور مربوطه
4- در نظر گرفتن محاسبه و ثبت مالیات بر ارزش افزوده متعلق به کالا د فاکتور
5- برآورد و مشخص کردن حجم ریالی جوایز به ازای هر منطقه
6- تعیین سطوح تخفیف برای هر کالا
7- محاسبه تخفیفات در حسابداری فروش
8- محاسبه ضایعات
9- محاسبه برگشت در فروش و برگشت از توزیع